Nieuwe website opgeleverd voor AMJ Schilderwerken

AMJ Schilderwerken

Webmaster B heeft voor AMJ Schilderwerken de website een fris nieuw uiterlijk gegeven en deze omgebouwd naar WordPress voor eenvoudiger beheer. Daarnaast zijn er diverse verbeteringen aangebracht zoals integratie met social media. Dit houdt in dat wanneer een nieuwsbericht geplaatst wordt dit bericht automatisch op de sociale media kanalen wordt geplaatst zoals FaceBook, Instagram, LinkedIn en Google Mijn Bedrijf. Ook is WhatsApp geintegreerd in de mobiele website zodat potentiele klanten direct makkelijk via WhatsApp contact kunnen opnemen.

Tegenwoordig zijn (Google) Reviews erg belangrijk voor bedrijven dus deze zijn ook automatisch opgenomen in de website.

Wij willen AMJ Schilderwerken bedanken voor de fijne samenwerking. Wij hopen dat AMJ Schilderwerken mede door de vernieuwde website veel nieuwe klanten aantrekt en dat wij hen nog lang en goed van dienst kunnen zijn.

Bekijk hier het resultaat -> https://amj-schilderwerken.nl

Website AMJ
Website AMJ Schilderwerken
logo
Webmaster B

Waanzinnige WordPress Websites!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *